top of page
Etsi

Ravintola Hello:n uusi aikakausi

Hello kebab pizzeria vaihtoi omistajaa maaliskuussa 2020. Uusi omistaja Mohammed halusi raikastaa paitsi Hellon ilmeen myös ruokalistan.


Kävimme Mohan kanssa läpi toiveita, saimme vapaat kädet ehdotuksille ja siitä se ajatus sitten lähti. Tämä projekti lähti oikeastaan logosta ja teippien uusimisisesta.


Hellolle päätettiin tehdä pelkistetty helposti luetteva moderni logo. Marko teki teipit ja ikkunat sai uudet raikkaat teippaukset.


Koska nälkä kasvaa syödessä myös meillä Wörkkii-tiimissä. Ehdotimme Mohalle myös muita ideoita, jotka hän otti avoimesti vastaan.


Ravintolaan suunniteltin siis ruokalistat, uudet ruokalista valotauluihin, uudet A-standilistat, seinäteipit,

lounaspassi/käyntikortti, vip-kortti, rakennettiin baaritiski ja suunniteltiin menuun muutoset. Lopuksi vielä testattiin annokset ja niiden reseptiikka. Annokset kuvattiin. Lisäksi tehtiin Facebook -ja instagram-mainospohjat.Ravintola Hello:lle sai myös uudet kotisivut. Pääset tutustumaan tähän Porilaiseen ravintolaan tästä https://www.ravintolahello.com


Kiitämme Hellon ravintoloitsijaa Mohammed Neffatia tästä upeasta mahdollisuudesta ja luottamuksesta. Yhteistyömme jatkuu yhä edelleen.


Marika

494 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page